Mikä tähän johti

Oli aika jolloin olin riskimpi. Ihan sellainen roteva ja riski en ole koskaan ollut, mutta riskiryhmään kuulumaton riski työmies silti. Nyttemmin en vuosikymmeniin ole tehnyt sellaista riskinsortin työtä joten pääsin lopulta siihen riskiryhmään. Riskiryhmäläisenä olen etuoikeutettu ottamaan rokotteen joka on kuulemma ihan oikea riskirokote. Otin riskin ja rokotutin itseni. Kun olen ihka aito riskiryhmän mies, saan myös ottaa tuplarokotteen samalla. Otankin molempiin olkavarsiin omansa. Oisko ihan tuplariski sitte?  ( Covid ja influenssa )

Mikä taajuus?

Olen muutamaankin otteeseen käynyt otattamassa Covid rokotteen. Olen siis saanut mikrosirutuksen sekä veren myrkyttäjä aineistuksen jo monesti. Aikeissa tänään mennä ottamaan vielä yksi lisäannostus, viides kaikkiaan. 

Ongelmana on etten saa yhteyttä rokotuksessa saamiini mikrosiruihin millään radiotaajuudella, enkä tietokoneen wlan tai wifi laitteella. Olen koettanut skannailla tuloksetta. En ole etsinnöistä huolimatta löytänyt mitään tietoa voiko siruja ns ohjelmoida uudelleen? Onko niihin asennettu ohjelmakoodi jonka voisi firmwarettaa uusiksi. ??

Ja olisi mukava tietää montako mikrosirua on 1ml määrässä rokotetta.

Laimeaa myrkkyä

En ole myöskään tyytyväinen saamaani myrkytyksen määrään. Luulin että Covid rokotteen vaikutuksiin kuuluisi esim käytösmuutoksia, elimistön muutoksia tai muuta sellaista. Ikäväkseni en ole sellaista muutosta huomannut. 

Paska rokote

 

Pimitetäänkö meiltä taas koko vaihtoehtoinen totuus?

 Miksi vaihtoehtoinen totuus jätetään aina heikomalle kuin ns virallinen totuus? Meitä on monia joiden pääasillinen "elämäntehtävä" on luottaa kaikkeen muuhun kuin viralliseen totuuteen.

Tämä sivu kuuluu sarjaan Vaihtoehtoinen totuus koukuttaa