Kyllästyttääkö virallinen totuus. Masentaako, tai tuntuuko tylsälle noin ylipäätään?

Valitse hauskuuttava mieltä piristävä vaihtoehtoinen totuus. Pieni varoituksen sana kuitenkin liiasta piristeestä. Älä ala uskomaan ennen kuin varmistat asian muualtakin. Nämä sketsiksikin luokiteltavat vaihtoehto totuudet saattavat koukuttaa vaikuttaessaan joskus ihan todelta.

 

Netstä pongattua, yleisesti jaettua:

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ
5G ei paranna yhteyksien tai puhelimien ominaisuuksia pätkän vertaa. Syy, miksi operaattorit suorastaan puoliväkisin tyrkyttävät 5G-liittymää, selviää seuraavasta:
Koronaruiskeet sisältävät erittäin myrkyllistä grafeenioksidia, joka on niin terävää, että partikkeleiden reuna on vain yhden atomin paksuinen ja se repii hiussuonten seinämiä saaden aikaan verenvuotoja ja suonitukoksia. Se saa 5G:n avulla jopa positiivisen varauksen ja on täten yhdistettävissä virtuaalimaailmaan. Se on myös syöpää aiheuttavaa.
5G-solutornisignaalit luovat mikrovirtoja kehossa. Tiedämme jo, että 5G-signaalit voivat aiheuttaa sähkövirtoja ihmiskehossa jopa huomattavan etäisyyden päästä. Tärkeä artikkeli, jonka on kirjoittanut Dr. Joseph Mercola ja julkaistu Children’s Health Defense -lehdessä paljastaa, että matkapuhelimien 5G-säteily johtaa mitattavissa oleviin biologisiin ja kemiallisiin muutoksiin ihmiskehossa. Hänen artikkelistaan: 5G käyttää pääasiassa millimetriaallon kaistanleveyttä, jonka tiedetään aiheuttavan tuskallista polttavaa tunnetta. Se on myös yhdistetty silmä- ja sydänongelmiin, heikentyneeseen immuunitoimintaan, geneettisiin vaurioihin ja hedelmällisyysongelmiin.
Federal Communications Commission (FCC) myöntää, että virasto tai tietoliikenneala ei ole tehnyt tai rahoittanut 5G-tietoturvatutkimuksia, eikä niitä ole suunnitteilla.
https://publication-x.com/…/jarkyttava-tieteellinen…/…
https://publication-x.com/blog/2023/09/18/jarkyttava-tieteellinen-tutkimus-paljastaa-etta-matkapuhelimen-signaalit-voivat-laukaista-biologisten-varausten-vapautumisen-kehoon-ruiskutetusta-grafeenioksidista/?fbclid=IwAR1eW06dtfM14U5JKt8SVxePmyPU5n7xbrumcqMn8b80KcEWQ6tebdDPtc8

 

Hauska!