Muistot kultaavat mielen

Sanotaan yleensä että "aika kultaa muistot", lisäisin lauseeseen lisäosan mutta kuitenkin muistot kultaavat mielen.

Joskus joku talteen jätetty tavara löytyessään, taulu, tai muutoin asioiden selailu virkistää mielen muistamaan. Joskus muistot ovat nostalgisia. Muistot ovat säilöttynä joskus mielen ulkopuolelle. Löysin tämänkin videon aivan sattumalta. Ja niin se vain kävi että katsottuani sekä kuunneltuani muistiini palautui paljon asioita.

Nostalgiset ajatukset valtaavat aina silloin tällöin. Tässä iässä on olemassa luultavasti enemmän valmiita muistoja kuin tulevia.

Vuonna 77 oli aikaa jolloin Hurriganes oli mielestäni melkolailla parhaimmillaan. Tässä ilmeisesti studio live taltioinnissa Hugo Christer Häkkinen ( Cisse ) vetää uskomattoman osuuden. Ja on kyllä ihan pakko todeta että koko bändi Remua myöten tekee uskomattoman tunnelman esityksellään. Ile on kitaransa kanssa ihan liekeissä. Remu keskittyy rumpuihin just niin kuin Hurriganes tekee parhaimmillaan. Väittäisin että onnistumiseltaan tämä esitys on ihan kärkipäässä.

Hurriganes - Tiger (Live at HTV -77)

JasonFoxify

n

Remun laulantaa eri tavalla

Remu - Blue Baby

JasonFoxify

JasonFoxify

Muistan kokeneeni Remun pikkutarkkuuden noissa säätely sekä soundi asioissa pariin kertaan elämäni aikana. Olen ollut jossain keikoilla niin ajoissa että bändi vielä ennen aloittamista kävi juttuja lävitse. Kerran muistan jonkun äänimiehen sanoneen että voi vttu tota Remua, kun se on niin h_vetin pikkutarkka, eikä mikään kelpaa. No sekin keikka meni sitten ihan kunnolla. Tässä videossa käydään sooloa läpi.

Shell Super Oil and ASD lisäaineistettu bensa on "poltettu" muistini syövereihin. Hurriganes esittää.


.

Katso nuoruuteni musiikkimatka