YMPYRÄ SULKEUTUU

Ainakin hetkeksi

Alunperin siirryin staattisista sivuista CMS sivuihin v 2010. Otin käyttöön silloisen Joomlan 1,5 version.

Sittemmin siirryin 18.4.2017 HumHub alustan käyttäjäksi. Olen ollut erittäin tyytyväinen järjestelmän helppouteen, loogisuuteen, sekä myös saatavaain lisäosiin. Ainoaksi ongelmaksi on jäänyt järjestelmän vakavat vioittumiset ( 2 kertaa ) Eikä kummallakaan kerralla ollut tarpeeksi uutta varakopiota sivustosta palautukseen.

Nyt sitten mennään vuorollaan taas Joomlalla.


"

Tässä HumHub aloitusteksti vuodelta 2017
 
 · 
Last updated 29.5.2019 - 10.02 Visible also to unregistered users
 

Yay! I've just installed HumHub 😎

Blogi aloitettu ensimmäisen kerran 18.04.2017

leksa2019

Aloitetaanpa sitten tällainen "blogi". Luulenpa löytäneeni tavan esittää mieleni tuotoksia. Tämä julkaisualusta on alun perin tarkoitettu SOME pohjaksi samaan tapaan kuin FB tai joku muu sellaisen tapainen. Tutkiessani julkaisualustan toimivuutta huomasin sen soveltuvan aika hyvin omiin tarkoituksiini.

Varoitus!! En ole muutoinkaan koskaan innostunut säätelemään sivun tai sivuston ulkoasua tai muita visuaalisia vimputuksia. Olen enemmän aina ollut sellainen "suoran asian" eli informatiivisen tuotannon kannalla oleva tekstintuottaja. Kerron mielipiteitäni, en kerro ehdottomia totuuksia. Jokainen lukija saa valita itselleen sopivan "totuuden". Käytän toisinaan sopimatonta kieltä ja olen muutenkin vastenmielinen.

Tämä alusta on lisäksi sillä tavalla "harvinainen" ettei ulkopuoliset tunkeutujat ole tätä vielä kohteekseen valinneet. Esim **WP** ja **Joomla** ovat yleisen kiusanteon pääkohteina ihan pääsääntöisesti.


Tällä kertaa keskitän asioiden esittämisen niin että on tekniikka osio, tupakoinnin lopetus, jonkinlainen ilmoitusosio (tämä), sekä minun blogi tekstit. Kussakin osiossa voi olla omat blogit yms sivut. Minun blogiin pääsee vain profiilini kautta.

 

Nykyisyys

Nyt kuitenkin mennään taas hetki Joomlalla.

9.6.2021

 

12.8.2023 Joomla 3 -> 4 Migraatio epäonnistui joten sivusto menit taas sököksi.