Mitä sinä tiedät?

Minä en esitä tietäväni esille tuomistani asioista yhtäkään. Mutta olen muodostanut oman näkemyksen kokonaisuudesta, eikä se ole kokonaan kaikilta osilta sama kuin yleinen näkemys on. Sanoisinkin että jokaisen tulisi "leikkiä" tiedehenkilöä edes sen verran että kyseenalaistaa ensin, toteaa sitten. Eikä luo käsitystään yleisen tiedon varassa ennen omaa pureskelua.

Luuletko että tiedät juuri oikeita asioita?

Tänä päivänä on todella syytä kyseenalaistaa kaikki  tieto! Ihan kaikki! VAIKKA ei ollut koskaan sellaista aikaa jolloin kaikki saatu tieto olisi totta, olemme saavuttaneet aikakauden jolloin todellista tietoa, luultua tietoa sekä vahingossa väärää tietoa yhtälailla kuin tahallista väärää tietoa on saatavilla paljon.

Miten olet suhtautunut tämän ajan klikkiotsikoihin tai esitettyihin puolitotuuksiin? Tiesitkö edes milloin joku osa tiedosta jäi kertomatta?

Sähkösavukkeiden haittoja on toitotettu päivät pitkät. Kuinka moni on perehtynyt esitettyihin haittohin ja lukenut niitä samoja tutkimuksia ? ja luonut käsityksensä vasta sen jälkeen. hmm olisiko rahalla mitään tekemistä sen asian suhteen miten asiaa julkisesti esitetään? Tutustu aiheeseen, se kannattaa!

Puolitotuuksia ja kyseenalaista kohu-uutisointia

Hyvin usein vaihtoehtoisten nikotiinituotteiden riskeistä tiedottaminen on luvattoman epämääräistä, mikä on omiaan hämärtämään käsitystä niiden riskitasosta perinteisiin savukkeisiin nähden. Tätä uutisointitapaa edustaa esimerkiksi suomalaismedioissa ja jopa terveysalan asiantuntijoiden viestinnässä suorastaan vakiintuneeksi tavaksi muodostunut käytäntö luetella eri nikotiinituotteiden sisältämiä haitallisia aineita mainitsematta, missä määrin niitä esiintyy tai esiintyykö niitä ylipäätään haitalliseksi katsottuja määriä ylittäviä pitoisuuksia.  ... ...

...  Myöskään ”popcorn-keuhkosairautta” aiheuttavaa diasetyyliä ei ole koskaan löydetty sähkösavukenesteistä siinä määrin, että sähkösavukkeiden käytöstä voitaisiin puhua kyseisen taudin riskitekijänä. Esimerkiksi savukkeet sisältävät kyseistä ainetta monisataa-, jopa 750-kertaisia määriä, eikä edes tupakointia ole koskaan yhdistetty kyseiseen tautiin.  Lähde Vapers.fi 

 

 Mitä tiedät hiilinielusta?

n

Oletko Alarmisti vai Denialisti? Vai siltä väliltä? Oletko mielummin se joka syyttää toista jommasta kummasta?? Niitäkin on, usko pois.

Keskustelun merkitys

n

Valtion velkaa tai julkista velkaa

Olen huomannut että ne tahot jotka kaikkein kovimmin hokevat sekä pelottelevat valtion velan kasvusta, ovat itse sitä eniten historian saatossa hankkineet. Herää kysymys, miksi? Olitko tästä tietoinen?

Vielä jatkaakseni aiheesta. Nämä velalla pelottelijat tekevät yleensä leikkausehdotuksia. Hmm.. mutta leikkauslistalla on usein asioita joita ei edes valtion pussista jaeta?? Täh?? Kyllä tämä väittämä pitää paikkansa.

Valtion velat

n