Aina menee kuten ennustankin.

Alkaa välillä tuntua tylsälle tietää aina niin tarkkaan tulevaisuuden osasen. Poikkeuksia on ollut aniharvoin, eivätkä epäonnistumiset ole olleet kovin suuria.

Olen Lotonnut, pelannut Eurojaskaa, ja joskus kaikki tai ei mitään lottopelejä. Parastahan tässä pelaamisessa on ennustamisen lähes 100% varmuus ettei voittoa tule tälläkään kertaa. Epäonnistumisen mahdollisuus ennusteessa on häviävän pieni.

Silti on aina kiva kohottaa itsetuntoaan tietämällä jo etukäteen että voittoa ei tule. Se pienen pieni, siis todella pieni epäonnistumisen mahdollisuus toki on aina olemassa.

Miten suhtautuisin koko lottopelaamiseen jos epäonnistuisin ennusteessani ja saisin kontolleni vaikka maksimivoiton? Enpä tiedä. menisi varmaan maku koko pelaamisesta. Luulen kuitenkin että vahvana sekä elämää kokeneena henkilönä pärjäisin suurenkin rahasumman kanssa ilman että masentuisin kokonaan ja lopettaisin pelaamisen.

Nyt kun ulkona molekyylien sekä atomien liike-energian suure eli siis lämpötila °C on vähenemään päin ja talvea kohti mennessä divetymonoksidin (vesi ) muuttuessa kiinteään muotoon saattaisin hyväksyä itseltäni lottopelin ennusteessa suurenkin epäonnistumisen. Menköön pieleen niin että kunnolla kirpaisee. Sanotaan nyt vaikka muutaman millin verran kerrallaan.