Ilmoitukset nettiin!

Monet yritykset ovat jättäneet nettisivunsa kokonaan päivittämättä. Monilla yrityksillä tai yhdistyksillä on nettisivut joiden informatiivinen anti on todella vanhaa tai jopa alunperinkin puutteellista.

Nykyisin moni yritys/yrittäjä tai jopa toiminnallinen yhditys kokee nettisivujen päivittämisen vaikeaksi tai on ulkoistanut päivityksen ulkopuoliselle. Puhumattakaan että moni on jopa luopunut nettisivuista kokonaan.

Someen jätetyt ilmoitukset ovat usein aika rajallisia. FB ryhmään jätetyt ilmoitukset näkyvät yleensä vain ryhmän jäsenille, eikä hekään aina ole ajan tasalla mikä ilmoitus on viimeisin. Moni asiakas saattaa olla niin monessa ryhmässä mukana että parin päivän viivellä tilapäivitysjana on valovuosien päässä.

Muutenkin somen kanavat ovat rajallisia. 

Kirjoitin pari päivää sitten viestintäsuppilosta tälle samalle palstalle. Kyse oli siitä miten mukamas asiakaskuntaa voi ohjata käyttämään yhteydenotoissa yhtä kanavaa monen sijaan. Tilanne on yrittäjän näkökannalta täysin päinvastainen, yrittäjän/yrityksen tai yhdistyksen tulee itse huolehtia että viesti näkyy kaikille riippumatta somekanavasta. Siksi onkin syytä pitää huoli omista nettisivuista ja päivittää tieto myös someryhmille. Homman voi hoitaa myös niin että someen tehty ilmoitus päivittyy syötteen avulla automaattisesti nettisivuille.

Kirjoitin aikoja sitten ujosta yrittäjästä ( kts artikkeli ) Silloin totesin monen yrityksen/yrittäjän tai yhdistyksen jättävän nettisivuiltaan sen kaikkein tärkeimmän tiedon pois. Eli mikä yritys, missä ja miten, kuka yrityksestä vastaa. Puhelintiedot yms. Ja mieluiten niin että oikeasti tietää kuka siellä on puhelimeen vastaamassa.

Tuplaamon ( Jos olet yrittäjä ja mietit markkinointia, tule tänne (tuplaamo.fi) ) Pasi Rautio tiedotti tärkeästä asiasta!

ilmoituksetnettisivuille

n