Kehittynyt huumoritaju

20230201 ke

Pippeli hyppeli pitkin siltaa. ...menossa kauppaan kassit heiluen, kassit ovat tyhjät.

Se oli huumoria, ilmeisesti kehittyneenpää huumoria. Lause tai siis kaksi syvemmän tason huumorilausetta.  Kyseinen huumori on vielä minulle edessä olevaa, tai voi olla etten koskaan kykene saavuttamaan noin aikuismaista sekä kehittynyttä huumoria. Täytän tämän vuoden maaliskuussa 63 vuotta mutta minun huumorintajuni on jäänyt pikkupoikien asteelle jossa joskus saatan innostua leikkimään vaikka ostoskärryjen kanssa. Tosin sekään ei onnistu ellei minulla ole seurana esim lastenlapsia tai joitain lapusukaisia antamassa virikkeitä. 

Voin siis todeta että voin vain kadehtien haaveilla että joskus saavuttaisin syvemmän huumorintajun asteen.

De Maagus: "Alkoi kaipaamaan exää - Ensitreffit alttarilla 2.0

Huumoria on monenlaista

Ei kai ole mitään sellaista sääntöä olemassa mikä on kenellekin sitä parasta huumoria. Toinen tykkää kokonaan toisenlaisesta kuin toinen. Mutta en kyllä lähtisi arvioimaan lapsellisuusastetta eri huumorien välille. Lapsellisuus noissa pissa, kakka, yms alapääjutuissa on mielestäni ihan samanarvoista kuin ilveleminen ostoskärryjen kanssa. Mielestäni huumorin tekee hyväksi se ettei se tapahtu toisen kustannuksella.

Omaneuvo, paras neuvo

Olet varmaan joskus kuullut sinua neuvottavan, tai olet sivusta seuraten antanut tekijöille neuvoja. Tai sitten et.

Mille kuulostaisi jos itse kommentoisit omia tekemisiäsi?

Tyhmät Työmiehet kanava esittää "Kaikki on pielessä..." videon. Tällainen on yksi niistä huumorilajeista joita olen jo oppinut ymmärtämään. Pitkä matka on siis vielä edessä jotta "Pippeli hyppeli..." huumoriin yltäisin.

Huumori jonka takana on asiaa, on hieman lähempänä ymmärrystäni

Tyhmät Työmiehet kanava esittää Tästä ei satasella selvitä..

 

n