Lainaus FB sivulta:


 
Eduskunta hyväksyi köyhien kyykytyslain muutama päivä sitten, eikä KELA viivytellyt sen käyttöönotossa. Sain tänään tiedokseni ohessa olevan kirjeen, josta käy ilmi valtion julmat leikkaukset, ja miten ihminen ajetaan kodistaan keskellä talvea.
Olen asunut nykyisessä asunnossa 24- vuotta ja nyt valtio on sitä mieltä, että minun aika luopua kodistani joka on myös lasteni koti. Lastensuojelu puolsi minulle tätä asuntoa 24- vuotta sitten kirjallisella lausunnolla.
Annoin vastineen KELA:n oheiseen ilmoitukseen, luovun kodistani vasta kuoltuani. Toki vastineessa oli muutakin, esim. terveyteeni liittyviä ja muita perustelua.
Luulen, etten ole ainoa ihminen jonka elämä ja arki tuhoutuu hallituksen leikkauksien seurauksena.
Liitän osaksi tätä viestiketjua kaikki aiheeseen liittyvän materiaalin, jotta hallituksen kyykytyslain säätäneet voivat päättäjät voivat käydä katsomassa säätämiensä leikkauksien seurauksia.
Ihmiset jotka ovat asuneet samassa asunnossa vuosikymmeniä tulevat yhteiskunnalle halvemmaksi pitkällä aikavälillä kuin ihmiset jotka muuttavat vuoden, kahden tai kolmen välein.
Mediat, toimittajat ja kuka vaan, saatte käyttää ja kopioida vapaasti tässä aiheessa nyt olevaa ja myöhemmin lisäämääni materiaalia erikseen lupaa kysymättä.
ari savolainen KELA
Mielipide: