Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!Satiiri varoitus!

Raju hinnanpudotus polttoaineen hinnoissa

Uuden hallituspohjan mikä se sitten lieneekää tulee olemaan, vaikutukset näkyivät nyt heti 3.4.2023. Kouvolan Inkeroisissa nähtiin heti vaalipäivän jälkeisenä päivänä diesel polttoaineen hinnassa lähes ennennäkemättömän raju pudotus. Ennen vaaleja kuultu lupaus polttoaineen hinnan alentamiselle ei näytä olevan mikään tyhjä lupaus. Toissapäiväisestä hinta putosi n 8 senttiä litralle.

Muualla Kouvolan alueella kuten Utin ABC. llä on havaittu jo ennen vaalipäivää jopa Inkeroistakin halvempia hintoja. Mutta nyt hinnanalennus kohdistui myös Inksan taajamaan. Kerran aiemmin on kuvaaja havainnut vieläkin halvemman diesel hinnan samalla asemalla, mutta jätti sillä kertaa hyödyntämättä alennettua hintaa. Hinta pompsahtikin seuraavana päivänä jo n 10 senttiä /l kalliimmaksi jossa se onkin likimain sen jälkeen koko ajan pysynyt. Kyseessä olikin varmaan tilapäinen häiriö järjestelmässä, tai hetkellinen halpuudenosoitus olikin jonkinlainen vinkki uusista tulevista hinnoista uudella tulevalla hallituspohjalla.

Ei tämä nyt niin pahalle näytä

Jos kehitys jatkuu tähän suuntaan on se köyhälle työttömäksi jääneelle hyvä sekä odotettu asia. Porvarihallitus on todellakin köyhänkin asialla. "Kyllä kansa tietää" pitänee tälläkin kertaa paikkansa. Uskottava se viimeinkin on että hyvään suuntaan ollaan menossa!

Löysin haastatteluun eläkeläinen Kalevi Monimielen Inksan ABC mittarin vierellä. Monimieli oli juuri tankkaamassa vanhaa diesel Mersuaan. " Kyllä taktikointi äänestyksessä kannatti. Olen entisenä maalaisliittolaisena aina äänestänyt kepua, tai joskus jopa vasemmistoliittoa mutta arvelin että nyt äänestän joko kokkareita tai persuja. Perussuomalaisille antamani ääni puhui polttoaineen hinnanalennuksen puolesta ja huolimatta että persut viimeksi korottivat hintaa voivat he sitä myös alentaa. Ja kyllä kannatti! Kyllä köyhänkin nyt kelpaa ajella" Monimieli latasi vielä haastattelun päätteeksi suorat sanat: "Olen aina tykännyt ajella Mersulla!"

Diesel 1,988€/l 3.4.2023

dieselhinta20230403

Hinta ennen ( 4.1.2023 ) 2,14€/l

 keskviikko 20230104

 

 

n