Minä:

Kerro vähän itsestäsi?

ChatGPT

Tottakai! Olen ChatGPT, tekoälypohjainen kielimalli, jonka on kehittänyt OpenAI. Minut on koulutettu laajalla tietomäärällä, joka kattaa monenlaisia aiheita aina tieteestä ja teknologiasta kulttuuriin ja taiteeseen. Olen suunniteltu vastaamaan monenlaisiin kysymyksiin ja auttamaan erilaisissa keskusteluissa.

Vaikka minulla ei ole omaa tietoisuutta tai tunnetiloja, pyrin tarjoamaan hyödyllistä ja informatiivista sisältöä. Voit esittää minulle kysymyksiä, pyytää apua ongelmanratkaisussa, keskustella erilaisista aiheista tai saada tietoa monista eri asioista.

Onko jotain tiettyä, mistä haluaisit keskustella tai tietää enemmän?

 

ChatGPT 

Tässä muutamia käyttö vinkkejä:

  1. Selkeytä tavoitteesi: Määrittele selkeät tavoitteet tai kysymykset, joihin haluaisit vastauksia. Mitä tarkemmat ohjeet annat, sitä paremmin voin auttaa.

  2. Tarkenna aihetta: Jos mahdollista, rajaa keskustelunaiheesi tai anna lisätietoja siitä, millaista tietoa tai apua tarvitset.

  3. Anna lisäkontekstia: Kerro hieman taustaa tai aiempiin vastauksiin liittyvää tietoa, jotta ymmärrän paremmin, millä tavoin voin olla avuksi.

  4. Kokeile vaiheittain: Voit aloittaa yksinkertaisemmista kysymyksistä ja ohjeista ja laajentaa sitten monimutkaisempiin tehtäviin vähitellen.

  5. Anna palautetta: Kerro minulle, jos vastaukseni ovat hyödyllisiä tai jos tarvitset lisää tietoa jostakin tietystä aiheesta.

Kun annat enemmän tietoa ja ohjeita, voin tarjota tarkempaa ja räätälöitympää apua.

 

Minä:
Mistä saat tietosi jos et lue verkkosivuja?
ChatGPT
 

Olen koulutettu valtavalla määrällä tekstiä, joka kattaa monipuolisesti eri aihealueita. Koulutusaineistooni kuuluu tietoa kirjoista, artikkeleista, verkkosivuista ja monista muista lähteistä. Tämä aineisto on peräisin ennen vuoden 2022 tietoja, joka on viimeinen päivitysajankohtani.

Vaikka minulla on laaja tietopohja, en voi päivittää tietojani reaaliajassa tai lukea uusinta tietoa verkkosivuilta. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset tietoa jostain erityisestä aiheesta, yritän parhaani mukaan antaa tietoa perustuen siihen tietoon, jonka olen oppinut koulutukseni aikana. Voit myös kertoa minulle, jos tarvitset apua jonkin tietyn aiheen päivittämisessä tai tarkistuksessa, ja teen parhaani tarjotakseni sinulle apua.