Autoon kyllä pääsee, vaikka avaimen paristo loppuisikin – tiedätkö, miten "avaimeton" auto käynnistetään, jos säädin ei inahdakaan?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/autoon-kylla-paasee-vaikka-avaimen-paristo-loppuisikin-tiedatko-miten-avaimeton-auto-kaynnistetaan-jos-saadin-ei-inahdakaan/8600000?fbclid=IwAR3C_mqQG5zF06Imhm2_qSXkYw9K_oPqngvq08lCypn6W6TqMCM9I-BsJaE#gs.lo8d62

 

Miia Ruso

Mä en tiedä. Katsoin ton videon ja oletin saavani pikaopastuksen hommaan. En saanut, kai se manuaali sieltä hanskalokerosta pitää tältä osin lukea. Ehkä kritisoin jutun otsikointia, tai sitten olen niin palikka, että voin palauttaa ajokortinkin skoudeille ☀️

 

Milla Hilden

Mulla on sillä lailla näppärän moderni auto, ettei avaimessa ole patteria ollenkaan. Siinä on musta muoviosa, josta pidetään sormilla kiinni ja sen jatkeena metallinen pätkä avainta, joka laitetaan ovessa olevan kahvan vieressä sijaitsevaan reikään, käännetään varttikierros, ja *TSÄDÄM*, ovi aukeaa. (Jos sen on siis viitsinyt ylipäätään lukita.)
Samalla avaimella lähtee myös auto käyntiin,kun sen laittaa ratin takana oikealla puolella olevaan virtalukkoon, ja taas kääntää varttikierroksen.
Kelatkaa, miten edistyksellistä!

Comments powered by CComment