Kunnollinen s-postiosoite

Olenpa pariinkin kertaan asiasta kirjoittanut. ( nyt 4.12.2018 )

tässä olisi ihan ensin s-postin allekirjoitusta varten pieni vinkkilista:

Viiden kohdan apulista yrittäjälle:

  1. Luo yrityksellesi oma sähköposti ts. hanki oma domain.
  2. Huolehdi, että kaikki yrityksen sähköpostiosoitteet ovat samaa muotoa, esim. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
  3. Käytä yleissähköposteja vain välttämättömissä paikoissa (esim.verkkokaupan tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), hoida muu viestintä henkilökohtaiselta sähköpostitililtäsi (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).
  4. Muista seurata kaikkia sähköpostitilejäsi! Lisää käyttämääsi sähköpostisovellukseen kaikki tilit, ettei nettisivuilla mainittu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. -osoite jää unholaan. Voit myös tehdä postien uudelleenohjauksen yleissähköposteista omaasi.
  5. Jos et osaa itse, kysy neuvoa. Palveluntarjoajasi osaa varmasti auttaa edellämainituissa asioissa.

Kyllähän se yleistäen katsottuna joskus tuntuu että onko kaikki yrittäjiksi itseään mainitsevat todellakin vain "yrittäjiä", kun eivät osaa tai jopa halua edes itseään esille tuoda. Ja sitten kun joku tieto löytyy sekin on tuntematon puhelinnumero johon ei sen tähden uskalla soittaa. Kuinka monta esimerkkiä pitää olla niistä huijausnumeroista ennenkuin tämäkin asia tulee opituksi?? Itse esimerkiksi en soita tai tai joskus edes vastaa puhelinnumeroon jota puhelimeni Fonecta appi ei tunnista jollekin kohdistuneeksi.

Sähköpostiosoite on luokkaa öömail tai hoomail tai luukuntapanen, mistään ei voi päätellä onko kyseessä oikeasti veronsa maksava tunnollinen sekä vastuuntuntoinen yritys. Ei juurikaan herätä kotitalousvähennyksen tai muun verokelpoisuuden luottamusta mitkään öömailit sun muut mistä ei henkilöä oikeasti voi tunnistaa tai edes henkilön edustamaa yritystä.

lähde jossa on näkemystä:

https://tuplaamo.fi/2018/12/urputustagmail-com/

ja video jota ei kannata missata:

 

Tuplaamon alkuperäinen video

 


Comments powered by CComment