Miten puhelimeen vastataan? "

Miten puhelimeen vastataan?YRITTÄJYYS- YRITTÄMINEN-...
 

Soitin erääseen yritykseen, oli asiaa kodin kunnostamisesta. Puhelimeen vastasi mies tokaisten ”No?”. Piti oikein varmistaa, että mihinköhän puhelu mahtoi yhdistyä. Ihan oikeaan paikkaan, selvisi lopulta." "Haluan tietää, onko puhelu yhdistynyt oikeaan firmaan. Ihan kiva, jos pääsen puhumaan Kaken kanssa, mutta olisiko liikaa kertoa, että kyseessä on Parturi-Kampaamo Takatukan Kake?

En näe asiakkaana myöskään eroa sen suhteen, vastataanko firmassa lanka- vai matkapuhelimeen. Töissä siellä ollaan viestintävälineestä riippumatta." "Virallisia esittäytymisiä pidetään kuulemma jäykkinä, jopa tärkeilevinä. Rennosta lähestymisestä tulee fiilis, että sinua palvellaan henkilökohtaisesti. Ehkä niinkin. Itse olen kuitenkin sen verran vanhanaikainen, että haluan tietää minkä firman kanssa asioin ja kuka on henkilö, jonka kanssa yrityksen toimialaan liittyvistä seikoista keskustelen."

http://www.kymensanomat.fi/m/Mielipide---Kolumnit/2017/10/10/Kolumni%3A%20Onko%20liikaa%20vaadittu%2C%20ett%C3%A4%20ty%C3%B6paikan%20puhelimeen%20vastataan%20asiallisesti/2017322754171/528

Toisaalta tuo puhelimeen vastaaminen tuolla tavalla on jatkumoa firman nettisivuille joissa ei kerrota kuka sitä firmaa hoitaa, tai kuka tekee työt. Olen eräänkin kerran tehnyt melkoisen määrän salapoliisityötä että esitteen tai nettisivun takaa on löytynyt se oikea ihminen sekä tieto KUKA hän on.

Minulla on muutenkin usein tapana puhelimeeni vastatessa jo selvittää kuka sieltä soittaa. Puhelmen apsi hoitaa tämän homman aika mukavasti. Ja jos soittajalla on salainen numero tai ei numerotietoja, alkaa hälytyskellot soimaan.

Samaa kaavaa sekä tuntemusta käytän ostoaikeissakin. Mikäli en tiedä kenelle soitan, jätän mielummin soittamatta. Minulle ei riitä salamyhkäinen ja epämääräinen tieto et se on joku firma... Ja lopuksi... Jos ei osata vastata, niin....

1 2017-10-11 06:59:25 5 2017-10-11 07:40:25 5

Comments powered by CComment