250 NULL 9.8.2017

Mikä kummallinen juttu tässä Suomalaisessa Yrittäjyydessä on? 

Kirjoitan sellaisen ääripään näkemykseni asiasta. Kun Suomalainen alkaa yrittämään, suomalainen yrittäjä yrittää.

Yrittää niin että tuntuu ja tekee sen kunnolla sekä piilossa ja niin ettei kukaan tiedä kuka yrittää. Olen niin monta kertaa ennenkin ihmetellyt tätä "Reiki yrittäjien" piilottelu vaivaa yleisellä tasolla. En nyt mollaa tai arvostele itse Reikiä millään muotoa vaan piirrettä jonka olen pannut erityisesti reiki hoitajien tarjonnassa merkille.

Kun suomalainen yrittäjä aloittaa yrityksen hän tekee nettisivut. Tai oikeammin sanoen hän teettää nettisivut kallilla hinnalla kalliille palvelimelle käyttäen kalliita kuvia kalliilla tavalla ja jättää "turhan" tekstin pois.

Nettisivujen domain on ulkomaan kielinen kuten sivujen otsikkokin. Ja sitten hän tarjoaa tuotteitaan tai ja palveluksiaan pelkästään hienojen kuvien kera. Tällä tavalla hän varmistaa ettei hakupalvelimet kuten Google, Bing tms saa mitään hakutietoa vastaavaa sivuilta poimittua.

Mitä sitten? Lisäksi. No sitä ettei suomalainen yrittäjä kerro hintojaan, ei sitten millään, eikä siinä kaikki.

ERITOTEN mitä muuta hän jättää kertomatta? Kun suomalainen yrittäjä yrittää, hän ei kerro nimeään, eikä muutenkaan mainitse keneen voi ottaa yhteyttä. Kun suomalainen yrittäjä kertoo sähköpostiosoitteensa, se on luukku tai gmail !!!

Herää epäilys että kuka siellä taustalla on, ja kenelle viestit oikeasti menee?? suomalainen yrittäjä piilottaa myös yrityksensä tiedot. Hän käyttää nettisivuilla nimeä jota ei ole missään muualla olemassa. Y-tunnusta ei siten löydä verkkosivujen tiedoilla ytj palvelusta.

Todella luottamusta herättävää !! ?? Vai?

http://tuplaamo.fi/2017/04/miten-voit-parantaa-printtimainostasi/

1 2017-08-08 11:40:17 5 2017-08-09 11:10:28 5

Comments powered by CComment