Suuntaus hukassa? Mistä aloitetaan?

Luulenpa että monella muullakin on aikoja jolloin on syitä uudelleen ottaa uusi suunta. Ei haittaa vaikka tällaisen suunnan muutoksen tekee useamminkin. On hyvinkin mahdollista ettei uuden aloittaminen edes onnistu ensimmäisellä kerralla, eikä ole koskaan sanottua onnistuuko se toisellakaan yrittämällä. Mitä siitä?, ei anneta sen haitata !!

Niin se vaan on. Uuden aloittaminen on taas edessä. Monesko kerta lienee, sitä (lukumäärää)  en ole laskenut enkä edes välitä laskea.

Uusi aika!

tuttu piirros

Olen piirtänyt eri muodoissa tämän piirroksen lukuisissa tilaisuuksissa. Tällä piirroksella on kuvattu monia osuuskunnan toiminnan kulmakiviä eli toiminnallisuutta käytännön tasolla. Tätä kuvaa olen käyttänyt jo aikaa ennen osuuskuntaideaa. Olin kyllä itse osk jäsen ja töissä osk nimissä. Osuuskunnalta oli tilattu pitämäni yrittäjyyskoulutus. Esitin kouluttajana tällä kuvalla liikevaihdon koostumusta ilman numeroita.


Uusi aika taululle


Mitä muuta 

Kouluttajan työ on ollut pitkään minun pääasiallinen työni.  Monia muitakin osaamisalueita on, mutta mikä olisi aihe?


Sata lasissa, tai satakymmenen

Kun jotain alkaa tekemään ei ole syytä himmailla. Oman osaamisen esille tuominen on vahvuus joka mitataan juuri siitä miten kovasti siihen itse uskoo, ja miten kovasti tekee työtä vahvalla asenteella.

Oma osaaminen voi olla joskus itselle vaikea tunnustaa. 

n

Comments powered by CComment