Nyt alkaa tuntumaan että tämä sujuu !!!

7.6.2017 43pv tupakoimatta

Olen tässä höyrytellyt tupakoinnin sijaan jo aika onnistuneesti. Eli vieläkään en ole varsinaiseen tupakkaan sortunut. Mielihalutkin on paljon lyhyempikestoisia kuin alussa. Nyt jos sattuu iskemään se tupakanhimo niin siihen riittää ihan mainiosti pari hönkäisyä sähköhöyryä.

Väitän kyllä kivenkovaan että tämä systeemi toimii ihan aikuisten oikeasti. Nyt olen hieman huolissani uuden lain voimaanastumisen jälkeisestä ajasta. Liuoksia minulla on se kolmen kuukauden satsi jo lähes valmiina. Muutama pikkutilaus vielä saapumatta.

Nikotiinituotteita on siis litkuina varattuna. MUTTA. Miten näiden sähköhärpäkkeiden varaosahuolto tapahtuu? Atopäitä sun muita härpäkkeitä taitaa koskea sama lainsäädäntö kuin nikotiinivalmisteita.

On siis kuun loppuun mennessä sijoitettava helkutinmoinen määrä rahaa että koneet on toimintakunnossa ainakin vähintään sen ajan että tiedän miten niiden varaosia saa jatkossa. SE SEIKKA että pyrin lopettamaan koko touhun ei ole merkittävässä asemassa. Aion lopettaa omalla aikataululla, en siihen että osia ei saa.

Katsotaan nyt. Katsotaan nyt. Vanha sanonta jonka kuulin rakennusmestarin suusta " Ennen kusi koiralta loppuu, ennenkuin timpurilta konstit"