Valtava tupakanhimo yllätti

27pv savuttomanana.

Huh! Luulin aika pahasti pieleen siinä ettei enää varmaan tee mieli oikeata tupakkaa. Mieli vaihtuu päivittäin suuntaan jos toiseen. Niin se vaan oli heti aamusta että oikean tupakan himo on ollut ihan valtava. Himo on ollut suorastaan raastava.

Ajattelin mielessäni moneen kertaan ottavani yhden tupakan ja sitten taas jatkavani höyryttelyä. Onneksi sain RUNSAALLA määrällä höyryttelyä jossa on paljon nikotiinia ajatukset selkiytymään. Ainakin hetkeksi.

Ei ole itsestään selvää näköjään mikään. En toki ole niin uskonutkaan, mutta silti yllättää. Loppujen lopuksi sekin yllättää miten tämä sähkörööki on niin toimiva juttu jopa raastavaan tupakanhimoon.

Hyvin suuressa merkityksessä on höyryttelyyn käytettävän laitteen teho. Luuenpa että sellainen tupakaon kokonen sekä näköinen RobinHoodista ostettu Cigalikes "Raikas sähkösavuke" joka minulla oli kerran aimemmin kokeilussa ei olisi nyt riittänyt alkua pidemmälle.

Voi olla että vieläkin helpommin ja pienemmällä vaivalla olisin selvinnyt vielä astettakin tehokkaammalla laitteella jossa on kookas tankki. Taidan sellaisen vielä hommata.

NULL 2017-05-19 10:31:34 5

JK. 28.7.2020

On jotenkin uskomatonta miten selkeästi tätäkin vanhaa kirjoitusta lukiessa palautuu mieleen se tuskainen olo joka saapui joinakin päivinä yllättäin.

Alussa nikotiinilla oli suurempi merkitys, mutta pikkuhiljaa pelkän nikotiinin osuus jäi vähemmälle ja vähemmälle. Tuskaisen olon taustalla oli jotain paljon suurempaa.

Sekin oli uskomatonta miten pelkkä höyryttely vaikka kokonaan ilman nikotiinia auttoi todella merkittävästi. ( tämän kirjoituksen aikaan käytin vielä nikotiinia )