Koettelemus voitettu

9.5.2017 14 päivää tupakoimatta.

Kyllä se onnistui. Eilinen maanantai oli helkutin vaikea sekä tuskainen mutta onnistui lopulta. Kohtalo laittoi tosi koettelemuksen kohdalleni. Lähdin vanin ( Chevy Van ) kanssa käymään ruokakaupassa. En ottanut mukaani savukkeita enkä edes höyrytintäkään.

Kuinka ollakaan näin ja löysin autosta sinne jättämäni vara-askin. Hiplailin sitä käsissäni jonkun aikaa kovasti himoiten mutta sortumatta. Ajoin kotiin ja vetelin sähkötupakasta kunnon höyryt päälle.

Hitto miten ylpeälle tunsinkaan oloni kun pystyin pitämään kädessäni tupakka-askia enkä sortunut polttamaan. Tämä on voittajan fiilis!

Alun alkaenkin on tällä kertaa ollut selvä että tupakoita on saatavilla. Mielummin taistelen omaa tahtoani vastaan kuin olosuhdetta vastaan. Olosuhteet olen tottunut taltuttamaan ennenkin, tupakoita löytyy aina, mutta itseäni kohtaan taistelut ovat olleet vähemmässä.

Jk. 2.1.2018 Aika vahvistava tunne siitä että ITSE ja OMASTA halusta voi onnistua pitämään päätöksensä. Tämä tapaus jäi vahvistamaan monta tulevaa hetkeä.

NULL 2017-05-09 07:33:29 5