Ensimmäiseksi "pelisäännöt

Tehdään "pelisäännöt" selväksi.

Jos tunnet näitä pelisääntöjä silmäillessäsi että tämä kirjoittamani "Tupakasta eroon" projekti ei ole sinulle se "mun juttu", niin jätä lukeminen heti tähän paikkaan suosiolla.

-- Mutta jos koet kiinnostusta sekä ehkä haluat kokeilla tätä positiivista "huijaus" menetelmää, ole hyvä, artikkelit ovat sinua varten.


Minä en enää halua kuulla keneltäkään sitä iänikuisen samaa mantran paskaa kuinka "helppoa on lopettaa tupakointi" tai "muutaman viikon jälkeen olet vapaa tupakasta". Joillekin se todellakin on ja voi oikeastikin olla helppoa, mutta ei minulle. Olen sen jo tarpeeksi sekä niin monesti monesti kokeillut. En enää jaksa. Tuliko tämä nyt heti selväksi?

"Idioottimaista tuo vapottelu" Joo niin on. Niinkuin on tupakointi yleensäkin, viinan juonti, ylenpalttinen suklaan syönti, tupakka inhalaattorin käyttö, purkkatupakan jauhaminen, Smooff tupakan kevennin, Zonnic tupakaton "tupakka"nuuska huulessa, mehupillin käyttö korvaavana tupakkana, jne. Jätän tällaiset kommentit niille kuuluvaan arvoonsa. Sillä jos oma valitsema menetelmä tai menetelmättömyys toimii todellisia tuloksia tuottaen niin että sillä korvautuu ja siirtyy tupakan polttaminen pienempään pahaan vaikka vain osittainkin, sillä on silloin oma vahvasti perusteltu paikkansa

"Pari viikkoa ilman röökii niin et enää kaipaa röökiä"Minulle on ollut täyttä soopaa mokoma väite. Väitän väitteen edelleenkin soopaksi omalla kohdallani kokemuksesta moneen kertaan kokeiltuna. Olen ollut jopa satojakin päiviä yhtäjaksoisesti polttamatta kaivaten yhä edelleenkin palavasti tupakkaa joskus toisinaan lähes päivittäin. Tätä parin viikon "mantraa" minulle on silti hoettu kymmeniä vuosia.

"Tupakka maistuu paskalle kun et enää polta sitä"Eipä ole ikäväkseni koskaan aikaisemmin maistunut minun mielestäni, eikä maistunut myöhemmin kokeiltuani uudelleenkaan. Jos jonkun mielestä maistuu paskalle niin se on todella hyvä juttu, toisin en todellakaan väitä. Minä olen aina ihan alusta alkaen pitänyt tupakan mausta. Tuhkis kyllä haisee pahalle ja on aina haissutkin Toisaalta onko sillä yhtään mitään väliä mille se maistuu sekä haisee? Usein nekin jotka ovat naama irvessä selittäneet sen maistuvan **niin** paskalle kun ollaan nyt **niin** lopettaneita, vetelevät sitä sitten jonkin ajan päästä uudelleen taas hymyssä suin. Ihan samahan se on mille maistuu, jos ja kun ei kerran polta.

"Toi vapettaminen on yhtä vaarallista..." No jos sinun mielestäsi on, sitten se on, mitä minä siitä. Enpä kuitenkaan enää nykyisin usko moista panettelua. Enhän ihan sellaisenaan usko edes joulupukkiinkaan. Olen nykyisin kuullut sekä lukenut toisenlaisiakin tutkittuja väitteitä. Lue sinäkin niin tiedät miten suurin osa panetteluista on aukottomasti todeten pudotettu alas. Esimerkikkinä vaikka ne Popcornikeuhkot. Laitan kaikki saamani tutkimustulokset sekä havainnot näkyville. Jopa nekin jotka lääketehtaat lobbaavat purkkatupakan (nikotiinipurkan) lisämyynnin toivossa. Haitattomaksi en sähkötupakkaa silti väitä, en ole väittänytkään

"En suosittele sähköröökiä, se on vaan siirtymistä toiseen koukkuun" Jep, osuit asian ytimeen!!. Se on juuri se ihan alkuperäinen tarkoituskin mikäli sillä saan tupakoinnin jätettyä. Jos siirtyminen koukusta toiseen vähemmän haitalliseen onnistuu, se on ihan jees ja siihen siis nimenomaan tähtään. Siinä siirtymisessä siihen toiseen vähempi haitalliseen paheeseenkin on joillekin kuten minulle ihan tarpeeksi iso työ. Olen myös aikaisemmin yrittänyt siirtää tupakoinnin tottumuksen purkkatupakkaan ja siten koukuttaa itseäni purkkatupakkaan siinä onnistumatta. Luulin kai että tupakassa koukuttaa vain nikotiini Minulle tupakointi on paljon muutakin kuin hetki seisten pihalla lumisateessa. Siksi valitsin keinon jolla minun ei tarvitse varsinaisesti luopua muista tupakointiin liittyvistä elementeistä

"joku muu hoito on siksi parempi ettei jää nikotiinikoukkuun" Hölynpölyä! Miksi vain pelkästään sähköhöyrystimellä jää nikotiinikoukkuun muttei nikotiini inhalaattorilla tai purkkatupakalla? Miksi et sitten vähennä sähköhöyryttimen nesteestä nikotiinia pois? Älä nyt taas viitsi! Täyttä paskapuhetta siis!

On varmasti 100 parempaa ja terveellisempää sekä myös tehokkaampaa tapaa lopettaa tupakointi kuin sähkötupakka Selvähän se. En todellakaan väitä vastaan. Kokeile muita konsteja ja onnistu on vilpitön toivomukseni. Mutta minun käyttämäni keino on silti yksi niistä sadoista, ja toimii hyvin sekä on toiminut hyvin myös minulle.

Ei se ole oikeaa tupakoinnin lopettamista koska... Tämän lauseen takana on jotain todellista mystiikkaa Siis tehdäänpä asia nyt viimein selväksi. Jos en polta tupakkaa, niin en silloin polta tupakkaa. Jos taas poltan tupakkaa, niin silloin poltan tupakkaa. Se on ihan täysi saletti, eikä tätä totuutta saa muutettua mitenkään. Kas kun jonkun mielestä jo pelkkä purkkatupakan käyttö tupakoinnin korvaajana ei ole tupakoimattomuutta koska siinä on nikotiinia. Jonkun mielestä tupakkainhalaattorin käyttökään ei ole tupakoimattomuutta vaikka analoginen tupakka olisi kokonaan jäänyt pois. Hölynpölyä! Täysin hölynpölyä! Tuolla asettelumallilla on syytä jättää myös perunat sekä tomaatit pois lautaselta unohtamatta munakoisoja niiden sisältämän nikotiinin vuoksi.


Luit siis pelisäännöt ja päätit jatkaa. Pysy sitten matkassa!! Jos tulet valitsemaan sähköhöyrystimen sekä käyttämäni menetelmän päästäksesi tupakasta eroon kuten minä, muista varautua vastarintaan sekä yleiseen ylenkatsomiseen. Lue sekä tutustu kansainvälisiin tietoihin sekä keskusteluihin. Älä ota liian raskaasti kaikkia kotimaisia julkaisuja. Ota luja taistelutahto mukaan matkaasi