Johan on lemmarilla hintaa ja vielä kahdesti

82,70€ ruuvien kera

24.7.2023

V70 vm 2000 Volvo

Lemmari ei ole yksikköhintainen lemmari, vaan molemmat puoliskot on ostettava erikseen??!!! á 38€ kpl, sekä erikseen myös ruuvit 2kpl yht 6€ ( M6x 20 )

Kuvassa kuitti, vanha lemmari joka on ruostunut rikki, uudet lemmarin puoliskot, ja pussissa par ruuvia. 82,70€

Volvonliitilinlemmari

Myyjä Porin Wetterissä olisi mieluusti halunnut myydä uuden tiivisteen, höyrylukon ja ylemmän putken, onneksi ei ollut tarvetta.... Mikähän olisi ollut hinta näille kaikille!! 

Katselin netistä kaikenlaisia lemmareita joiden toimintaperiaate on sama kartiokaulus. Ongelma oli että olisi pitänyt löytää kaksi kartiokaulusta joiden mitat olisivat täsmänneet. Toki noita tarvikejuttuja á 2,88€/kpl olisi ostanut repullisen joista olisi voinut värkätä. Eipä vaan ollut mitään apuvälineitä joilla olisi työstänyt sopivaksi. 

paikoillaan on.

Mutta hinta on pöyristyttävä

ps tuo märkä on pellavaöljy vernissaa joka tekee vettä läpäisemättömän pinnan kun ilmassa olevan hapen kanssa polymerisoituu kovaksi.

volvonlemmaripaikoillaan

 PS on mullakin Volvon osia

n

JK 2.7.2023.

kaveri käväisi vierailulla. Hänellä on vm 63 Impala jossa oli jokunen aika sitten ollut sama vika. Vika oli korjattavissa vaihtamalla pätkä 38mm kumiletkua entisen hapertuneen tilalle. Hän törsäsi vielä ostamalla rosteri lemmarit joten hintaa tuli varaosineen n 10€ verran.

Comments powered by CComment